Lirik Baluweng – Oon B

 

Duh … peurih rasana

bebereh mungkas deudeuhna

Naha naon kasalahan diri

Anjeun kacida ku luas

geuning kasih dipungkas

asa tung ka bumi alam

 

*

Duh … raheut gudawang

asa diteungteuinganan

anjeun sakiceup mere hareupan

nu puguh mah ngageuringan

geuring hate papanjangan

naon … piubareunana

 

Reff:

Ret ka langit

bentang ngadadak ngaleungit

komo bulan taya  enggon nembongan

taya pikeun piubareun

ubar hate nu baluweng

Duh … hate baluweng

 

Back to *

 

Maaf bila terdapat kesalahan …

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

4 comments

comments
May 21, 2013 at 4:06 PM delete

artinya baluweng teh..apa?
*hatur nuhun..

Reply
avatar
May 23, 2016 at 12:57 AM delete

Baluweung teh hartina bingung

Reply
avatar
May 23, 2016 at 1:03 AM delete

Baluweung teh hartina bingung

Reply
avatar
April 6, 2017 at 2:50 PM delete

ari hartina teungteuingeun. hartina naon?

Reply
avatar

Komentar