November 10, 2010

Lirik Dewi Mandalawangi – Yayan Jatnika

Dewi Mandalawangi
Geulisna kawanti-wanti
Pami anjeuna kaluar ti bumi
Pangpangna kaum lalaki
Seueur pisan nu ka taji

*
Dewi Mandalawangi
Putri bungsu almukarom mama kiyai
Nami asli Nur Dewi Siti Andini
Warga desa mandalangi
Kacamatan Batu Resmi

Ka candak ku ngaran tempat
Nelah dewi mandalawangi
Kembang desa pangmencrangna
Nu matak sarua pamuji

karamahan jeung bageurna
tos janteun sabiwir hiji
terlahir darah kiai
seueur dipi serab jalmi

Back to *

Ditulis Oleh : Nurdin Nurdiana Hari: 6:42 PM Kategori:

0 comments:

Post a Comment

Komentar

 

Blogroll


Followers

Berlangganan

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Follow Us !