top navigation

Lirik Lamunan – Yayan Jatnika

November 23, 2010

Daun Kalapa nu oyag ka tebak angina
Siga gupayna, kawas gupayna nu lawas ilang
Ka sawang deui, nembongan deui
Asih munggaran nu teu ka hontal
Dina lamunan
*
Mun seug manehna
Kiwari aya gigireun
Meureunan hate moal tagiwur
Dirungrung gandrung
Atuh kamana naha di mana
Ukur ngolebat dina lamunan
Dina lamunan
Reff :
**
Unggal tempat tos dipapay
Manehna taya laratan
Unggal beja nu ka tampa
Dijugjug wale teu aya
Kembang-kembang katresna
Nu kungsi nyambuang
Ukur tinggal waasna
Nyeungitan lamunan
Back to *
Back to **

You Might Also Like

0 comments

Komentar

Like us on Facebook

Flickr Images