Lirik Lamunan – Yayan Jatnika

Posted on | November 23, 2010 | No Comments

Daun Kalapa nu oyag ka tebak angina
Siga gupayna, kawas gupayna nu lawas ilang
Ka sawang deui, nembongan deui
Asih munggaran nu teu ka hontal
Dina lamunan
*
Mun seug manehna
Kiwari aya gigireun
Meureunan hate moal tagiwur
Dirungrung gandrung
Atuh kamana naha di mana
Ukur ngolebat dina lamunan
Dina lamunan
Reff :
**
Unggal tempat tos dipapay
Manehna taya laratan
Unggal beja nu ka tampa
Dijugjug wale teu aya
Kembang-kembang katresna
Nu kungsi nyambuang
Ukur tinggal waasna
Nyeungitan lamunan
Back to *
Back to **

Komentar

Silahkan tulis komentar

Komentar


Tulisan terbaru

Arsip Blog

Ngobrol

Follow Us !

Followers

Statistik

Display Pagerank