November 23, 2010

Lirik Lamunan – Yayan Jatnika

Daun Kalapa nu oyag ka tebak angina
Siga gupayna, kawas gupayna nu lawas ilang
Ka sawang deui, nembongan deui
Asih munggaran nu teu ka hontal
Dina lamunan
*
Mun seug manehna
Kiwari aya gigireun
Meureunan hate moal tagiwur
Dirungrung gandrung
Atuh kamana naha di mana
Ukur ngolebat dina lamunan
Dina lamunan
Reff :
**
Unggal tempat tos dipapay
Manehna taya laratan
Unggal beja nu ka tampa
Dijugjug wale teu aya
Kembang-kembang katresna
Nu kungsi nyambuang
Ukur tinggal waasna
Nyeungitan lamunan
Back to *
Back to **

Ditulis Oleh : Nurdin Nurdiana Hari: 10:50 PM Kategori:

0 comments:

Post a Comment

Komentar

 

Blogroll


Followers

Berlangganan

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Blog Archive

Follow Us !