LIRIK PANCURAN - WINA

1:02 AM

Pancuran, Cai pancuran
nu ngocor kana wahangan
maseuhan ka pasawahan

ku betah ninggal ngeplakna
harejo acan waktuna
nu tani meunang hasilna

*
hoyong ninggal keur konengna
pare eta dialana
hanjalan acan waktuna
ku waraas ka kuping nu keur panenna

reff:
ceuk saha, duh ceuk saha
heunteu kabita
mun lempang
mapay-mapay pasawahan

ceuk saha, duh ceuk saha
taya endahna
mun ninggal
pamandangan pilemburan

cur-cor cai pagunungan
matak betah nu ninggalna

back to *

Arti Bahasa Sunda :
Pancuran : air mancur
cai : air
ngocor : mengalir
wahangan : ruangan, wilayah
maseuhan : membasahi
ngeplak : luas
meunang : mendapatkan
hoyong : ingin
waraas : penuh rasa bangga
kakupingna : terdengarnya
mapay-mapay : mengelilingi
pilemburan : perkampungan
betah : nyaman




You Might Also Like

0 comments

Komentar

Like us on Facebook

Flickr Images