November 13, 2010

Lirik Pisah Ranjang – Asep Surya

Disebut lelengohan
da puguh geus bibitan
disebut geus bibitan
tapi kuring unggal sare ngan sorangan
nyeuseuh baju ku sorangan
masak sangu ku sorangan
geuning kieu rasana nu pisah ranjang

mun nempo kana harta
nyampak sagala aya
tapina kakayaan
heunteu bisa dipake ukuran
bukti dina rumah tangga
antara kuring jeung anjeun
teu ku hanteu
hancur ku orang ketiga

kleung atuh-atuh angkleung
sagara ombak-ombakan
pikir geuning nyacakan
sajeroning nu pisah ranjang

kleung atuh-atuh angkleung
sagara ombak-ombakan
aya keueung jeung nineung
sajeroning nu pisah ranjang

Ditulis Oleh : Nurdin Nurdiana Hari: 2:17 PM Kategori:

0 comments:

Post a Comment

Komentar

 

Blogroll


Followers

Berlangganan

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Blog Archive

Follow Us !