Lirik Lamunan - Yayan Jatnika

Daun Kalapa nu oyag ka tebak angin
Siga gupayna kawas gupayna
Nu lawas ilang
Kasawang deui nembongan deui
Asih munggaran nu teu kahontal
Dina lamunan

*
Mun seug manehna
Kiwari aya gigireun
meureunan hate moal tagiwur
Dirungrung gandrung
Atuh kamana? naha dimana?
Ukur ngolebat dina lamunan
Dina lamunan

reff:
Unggal tempat tos dipapay
Manehna taya laratan
Unggal beja nu katampa
Dijugjug wale teu aya

Kembang-kembang ka tresna
Nu kungsi nyambuang
Ukur tinggal waasna
Nyeungitan lamunan

Back to *
Back to reff

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

12 comments

comments
January 19, 2011 at 6:08 PM delete

pusinya bagus, tapi saya kurang mengerti sunda lemes, wah saya harus banyak belajar bahasa sunda nih

Reply
avatar
May 7, 2011 at 10:38 PM delete

sae pisan tah postingan teh ..diantos kawih anu sejenna..nuhun

Reply
avatar
Anonymous
April 16, 2012 at 6:53 PM delete

aduh meni enak ieu lagu...

Reply
avatar
June 16, 2012 at 7:25 PM delete

Nyeredet kana hate ieu lagu teh

Reply
avatar
June 13, 2015 at 6:04 PM delete

Leres pisan eta saur Kang Trisno Lagunya Nyeredet Kanu hate...

Reply
avatar
January 22, 2017 at 10:53 AM delete

Nguping lagu na bri ngopi edun pisan...

Reply
avatar
March 19, 2017 at 4:15 PM delete

Aku suka lagu nya dan aku nyanyikan

Reply
avatar

Komentar