AdSense

Lirik Lamunan - Yayan Jatnika

Posted on | January 18, 2011 | 5 Comments

Daun Kalapa nu oyag ka tebak angin
Siga gupayna kawas gupayna
Nu lawas ilang
Kasawang deui nembongan deui
Asih munggaran nu teu kahontal
Dina lamunan

*
Mun seug manehna
Kiwari aya gigireun
meureunan hate moal tagiwur
Dirungrung gandrung
Atuh kamana? naha dimana?
Ukur ngolebat dina lamunan
Dina lamunan

reff:
Unggal tempat tos dipapay
Manehna taya laratan
Unggal beja nu katampa
Dijugjug wale teu aya

Kembang-kembang ka tresna
Nu kungsi nyambuang
Ukur tinggal waasna
Nyeungitan lamunan

Back to *
Back to reff

Komentar

5 Responses to “Lirik Lamunan - Yayan Jatnika”

  1. Dunia Berkarya
    January 19, 2011 at 6:08 PM

    pusinya bagus, tapi saya kurang mengerti sunda lemes, wah saya harus banyak belajar bahasa sunda nih

  2. mupusti tresna
    May 7, 2011 at 10:38 PM

    sae pisan tah postingan teh ..diantos kawih anu sejenna..nuhun

  3. Anonymous
    April 16, 2012 at 6:53 PM

    aduh meni enak ieu lagu...

  4. SUTRISNO BNI
    June 16, 2012 at 7:25 PM

    Nyeredet kana hate ieu lagu teh

  5. detarainbow
    June 20, 2012 at 9:05 PM

    lagu favorit bapak ane XD

Silahkan tulis komentar

Komentar


Tulisan terbaru

AdSense

Ngobrol

Follow Us !

Followers

Statistik

Display Pagerank