January 18, 2011

Lirik Lamunan - Yayan Jatnika

Daun Kalapa nu oyag ka tebak angin
Siga gupayna kawas gupayna
Nu lawas ilang
Kasawang deui nembongan deui
Asih munggaran nu teu kahontal
Dina lamunan

*
Mun seug manehna
Kiwari aya gigireun
meureunan hate moal tagiwur
Dirungrung gandrung
Atuh kamana? naha dimana?
Ukur ngolebat dina lamunan
Dina lamunan

reff:
Unggal tempat tos dipapay
Manehna taya laratan
Unggal beja nu katampa
Dijugjug wale teu aya

Kembang-kembang ka tresna
Nu kungsi nyambuang
Ukur tinggal waasna
Nyeungitan lamunan

Back to *
Back to reff

Ditulis Oleh : Nurdin Nurdiana Hari: 9:07 AM Kategori:

5 comments:

  1. pusinya bagus, tapi saya kurang mengerti sunda lemes, wah saya harus banyak belajar bahasa sunda nih

    ReplyDelete
  2. sae pisan tah postingan teh ..diantos kawih anu sejenna..nuhun

    ReplyDelete
  3. aduh meni enak ieu lagu...

    ReplyDelete

Komentar

 

Blogroll


Followers

Berlangganan

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner


Follow Us !